Om os

Hos RevisionsHuset-Viborg arbejder vi efter devisen: Det skal betale sig at gå til en god revisor. Vi kunne aldrig drømme om at aflevere et standardiseret
“pligtregnskab”, men sætter en ære i at sikre det bedste slutresultat for vores kunder – ikke mindst på bundlinjen.

Tæt kontakt, nærhed, engagement og konstant kundefokus er med til at skabe værdi.
For økonomi er en levende størrelse. Vi holder således et vågent øje med lovændringer, der berører vores kunder og tager kontakt til dem for at optimere
økonomien og diskutere de opståede ændringer. Vores kunder tæller først og fremmest små og mellemstore virksomheder – fra vidt forskellige brancher
og med forskellige selskabsformer. De sætter pris på vores personlige service, erfaring og indlevelse i netop deres forhold.

Hos RevisionsHuset-Viborg rådgiver vi omkring alle aspekter af økonomi, regnskab, bogføring, skat og indberetninger til offentlige myndigheder.
Vores specialister har “hands-on” på opgaven og hos os er du altid tilknyttet samme kontaktperson, som kender til virksomhedens økonomiske forhold.
Som revisionshus er vi medlem af foreningen “FSR – danske revisorer” og arbejder derfor efter en række skrappe kvalitetskrav, etiske standarder og ensartethed i revisorydelserne. Vores arbejde bliver desuden kontrolleret af Revisortilsynet. Derudover er vi ansvarsforsikret gennem Dahlberg Assurance.

Med afsæt i it-værktøjet FOCUS IT fra Wolters Kluwer kan vi tilpasse den løbende bogføring til din virksomhed og med løbende opdateringer fra systemet er der altid styr på beregningsmodulerne ud fra aktuel lovgivning.

I spidsen for RevisionsHuset-Viborg finder du registreret revisor Mogens Bech, som ejer virksomheden.
Han har fungeret som registreret revisor siden 1987 og har således mange års erfaring med alle former for rådgivningsydelser.

Derudover er der to revisorassistenter – Birthe Wildau Krog og Jytte Tinggaard.

Sidst men ikke mindst: Vi er i 2019 flyttet til nye dejlige kontorlokaler, hvor der er mange handicapvenlige p-pladser lige uden for døren.

Velkommen til RevisionsHuset-Viborg

Vores værdiord:
Vi tænker positivt og offensivt.
Kunden er vores øverste chef.
Vi vil have det morsomt og lønsomt.
Vi holder en høj forretningsmoral.